Privát emlékcsokor. - Dadka - Pod záštitou mesta Tornaľa

Aktualizované


Prejsť na obsah

Hlavná ponuka:

Privát emlékcsokor.

Publikoval Dadka v Cikkek - Články · 17/6/2015 22:55:00
- Várni rád, majd szeretni, ahogy széttárt karokkal rohansz felém. Megemelni Téged s kacagva forogni Veled és a Világgal.
-  Nagyokat sétálni és mosolyogni a morcos emberekre.
- Veled bohóckodni a városba vezető úton. Ugrálni át a pocsolyákat és kikerülhetetlenné tenni egy párat.
- Vigyázni az úti hibákra s annak repedéseire. Köztudat, ha rálépünk, az egy hatalmas mínusz pont…többnyire nekem. (No náááá, hisz sokkal nagyobb lábam volt. Most próbáljuk ki!)
- Nézni, ahogy búcsúzol az óvodától és küszködni a könnyekkel.
- Nagyokat úszni Veled a strandon, és elhinni Neked, hogy Te egyáltalán nem azért dideregsz, mert fázol.
Jókat kacarászni a csúszdán és a büfé előtt.
- Focizni Veled s látni, hogy Te mennyire ennek élsz. Nem tudni kivédeni a góljaidat és nagyon, de komolyan nagyon rácsodálkozni erre. Most Te vagy ennyire jó, vagy csak én bénázom el?! Észrevenni, hogy Te vagy ennyire jó! Nagy focistának látni Téged s hinni az álmaidban. Épp a legjobbkor eltörni a középső újamat s hallgatni, ahogy mondod: „A focizás lényege az, hogy nem kézzel fogjuk meg a labdát” Bemutatni Neked a dagadt újammal, könnyes szemmel – vihogva, majd begipszeltetni s bemutatni még egyszer. Végig izgulni az első komoly focimérkőzésedet.
- Forró csokit inni a cukiban Veled, megbeszélve az Élet „nagy dolgait”
- Imádkozni, hogy engem is beengedjenek a felfújható várba ugra – bugrálni. Boldog lenni, hogy beengedtek. Kergetni Téged a műanyag labdák között, és vihogni úgy, hogy a nevetésünk belepje az egész főteret.
- Hallgatni, ahogy mondod: „Azért is szeretlek, mert Te nem nőttél fel úgy, mint a többiek!” Megmosolyogni, és elkezdeni félni, hogy Te nemsokára felfogsz. Beletörődni ebbe…
- Lapukkal dobálkozni Veled, és sikoltozva várni a Zoltán-kerti vízhangot.
- Szánkózni Veled, és röhögve kiborulni, kétszer. Na jóóóó… tizenháromszor! :D Hóban hemperegni,
traktornyomokat hagyni benne és angyalszárnyakat.
- A világ legjobb hamburgerét enni az Egri főtéren és tátott szájjal végignézni, ahogy egy szemtelenül pimasz galamb kiszedi a kezemből. Majd etetni őt a Te hamburgereddel. :D Éhesen maradni, majd megvigasztalódni a játszótéren és szeretni, ahogy engem is elbír a hinta. Röhögve pörögni Veled, és újabb hamburgert enni… ezerszer finomabbat.
- Egy csapatnak szurkolni a Hungaroringen és jó nagyokat ordibálni.
- Moziba járni a Miskolci Plázába és ötször igénybe venni mókából a mozgólépcsőt. Na jóóóó…huszonnégyszer. 3D szemüveget cserélgetni a Karib tenger kalózain. Közben popcornt enni. Picsogva drukkolni az imádott delfinjeinknek. Hajrá – hajrá Winter és Hope.
Benézni mindegyik üzletbe, hogy ott vagyunk-e? :D Úton hazafelé integetni az autóknak.
- Pizzázni járni, és összetéveszteni ketchuppal a csípős mártást. Nagyokat lélegezni, inni rá vizet, még jobban elcseszni ezzel. Bekönnyezni a nevetéstől.
- Sárkányt eregetni Veled, begabalyítani és fejet vakarva szedni szét. Egymásra nézni tudván: Ezt jól elintéztük! :D Soha többé nem használni már azt a sárkányt.
- Vihogva tépni a díszpapírt ajándék osztáskor
- Társasjátékozni Veled, írni a pontjaidat s dicsérni az ügyességedért.
- Ismerni a kedvenc színeidet, kajáidat, focicsapatod…
- Tudni, melyik lány tetszik
- Szeretettel megkorholni egy pár rossz jegy miatt tudván, hogy sokkal, de sokkal több van Benned, mint amennyit kifelé mutatsz Önmagadból, tanulni Veled, majd örülni, hogy javítottál.
- Fogni a kezedet a fogorvosnál, csúnyán nézni rá, amikor fogfúróval közeledik feléd, majd elhinni, hogy csak jót akar Neked. Vigasztalni Téged, hogy nemsokára utána leszel.
- Meséket találgatni s közösen lerajzolni őket. Együtt olvasni, én többet – Te kevesebbet.
- Szombat reggelente együtt mesézni, röhögni Dórán, aki mindig győz, majd lenyugodni és mindent ismételni utána.
- Sziesztázni ebéd után, s majdnem mindig elaludni.
 - Párnaháborúzni, görkorcsolyázni, kergetőcskézni az ágy körül.
 - Tombolni cirkuszban, körhintán, koncerteken, kavalkádén (futva gólyalábon), tábortűzön, barlangban s a hatalmas tobogánon. Hülyülni együtt a maszkabálon s egy pár játékos üzletben végig nyomogva az összes beszélő játékot. Túrázni nem keveset, sőt… nagyon sokat.
- Látni, ahogy hirtelen felcseperedtél, félni, hogy teljesen magával ragad a felnőttek világa, s hogy nem fogsz többé visszaemlékezni a gyerekkori álmaidra.
- Hinni Benned, várni rád s próbálni megérteni…
…megérteni azt, hogy Neked már talán túl ciki lenne szánkózni, meg mit tudom én. Teljes szívvel elfogadni, hogy lassan de biztosan felnősz. Tudni, hogy ez így van rendjén. Fájlalni egy kicsit, de megmosolyogni, hogy most már igazán Te pörgethetnél engem, ha nem lenne 15 kilóm feleslegbe :D
- Észlelni, hogy már sokkal magasabb vagy nálam :))
- Nagyokat sétálni Veled, nevetve visszaemlékezni egy pár kósza pillanatra. Kérésedre átadni a babakocsi „kormányát”, figyelni, ahogy nevetteted a legkissebiket. Kacagni rajtatok- Veletek s nem félteni Őt a nagybetűs Élettől. Érezni, hogy mindig számíthat rád.
- Látni, ahogy értesz a gyerekek nyelvén.
- Kérni, hogy olyan utat válasz amilyenért a szíved visszamenőleg is hálás lesz Neked majd egyszer. Kérni, hogy mindig Önmagad legyél, mert ez tesz hitelessé az Életben. Figyelni, hogy forgatod-e „rövidre” szabott mondókámtól a szemeidet, és nagyon örülni, hogy nem:))))
- Ott lenni az első bálodon, remegő szívvel, könnyes szemmel figyelni Téged. Látni, milyen jól áll Neked az öltöny. (És a táncpartnered)
Könnyekkel küszködni, amikor nyújtod át a rózsát nekem és felkínálod a karod. Tudatosítani önmagamban, hogy értem jöttél. Együtt táncolni a szülői táncot. Nagyokat röhögni, oldva a feszültséget. Összetaposni a lábad egyszer. Na jóóóó… tizenkétszer!
- Látni, ahogy hülyülsz az osztálytársaiddal, őszintén örülni Veled. Nagyon, de nagyon büszke lenni rád és hinni Benned rendületlenül… Fiam:)))
 
 
 
Tiszteletem mamádnak, hogy ilyen talpraesett legényt faragot Belőled:)))
























Návrat na obsah | Návrat do hlavnej ponuky